Varainhankinta vaivattomasti ja hyvällä tuotolla!

MYYNTIVINKKEJÄ VARAINHANKINTAAN!

 

Jokainen tarvitsee hammasharjoja ja ne ovat oleellinen osa terveyttä ja hyvinvointia. Asiakkaalle voikin muistuttaa, että hammasharja on hyvä vaihtaa kolmen kuukauden välein ja että nyt on helppo laittaa koko perheen hammasharjat kerralla kuntoon.

 

Uskalla myydä ja kysyä; kertoa kaikille, että keräätte rahaa myymällä FaniManin hammasharjoja. Laittakaa sana kiertämään, facebook on hyvä apu tässä.

 

Kenelle myyn:

 

Mummut, vaarit ja muut sukulaiset:

He ostavat mielellään teiltä, koska haluavat tukea teidän joukkuettanne tai luokkaanne.

 

Ovelta ovelle:

Naapurit ja tutut asuinalueellanne haluavat varmasti tukea teitä kun kuulevat, että mihin rahat käytetään. Kannattaa mainita, että keräätte rahaa esim. luokkaretkeä tai pelireissua varten. Ovelta ovelle myytäessä on hyvä liikkua vähintään parittain ja olla kohtelias. Muistakaa sanoa ”hyvää iltaa/päivää, kertoa selvästi mitä myytte ja mihin tarkoitukseen, sekä lopuksi aina kiittää tuesta, vaikkei kauppoja syntyisikään Muista, että edustat kouluasi/seuraasi.

 

Työpaikoilla:

Vanhempien ja tuttavien työpaikoilla on helppo myydä hyvälaatuisia ja normaalihintaisia hammasharjoja, koska lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukeminen on lähes jokaisen sydäntä lähellä. Lasten harrastustoiminnan tukemisesta tulee ostajalle hyvä mieli. Panostus ei loppujen lopuksi ole suuri ajatellen sitä, että rahat menee hyvään tarkoitukseen.

 

Kappalemyynti:

Voitte myös myydä hammasharjoja yksittäin (suositushinta 2,5 €/kpl), jolloin ostokynnys madaltuu, esimerkiksi myyjäisissä, turnauksissa.

ALOITA VARAINHANKINTAKAMPANJA / TILAA TÄSTÄ >>

MOTIVOINTI

 

Pitäkää mielessä yhteinen tavoitteenne, mitä varten keräätte rahaa. Tavoitetta kannattaa hyödyntää myös myyntitilanteessa; kerro ostajalle minkä hyväksi saadut varat käytetään. Esim. keräämme rahaa seuramme D-junioreiden talven pelireissua varten.

 

Rahan kerääminen on erilaista yhdessäoloa kuin koulussa, harjoituksissa tai peleissä oleminen. Yhdessä ansaittu raha kasvattaa joukkueen tai luokan yhteishenkeä ja tavoitteen saavuttaminen yhdessä tehden on palkitsevaa.

 

Varainkeräys FaniManin kautta on hauskaa ja palkitsevaa!

ESIMERKKEJÄ TUOTOSTANNE:

20 myyjää jokainen 5 hammasharjapussia ja 5 vaihtoharjapakettia=tuottonne 1000€

20 myyjää myy jokainen 10 hammasharjapussia ja 10 vaihtoharjapakettia =tuottonne 2000€

 

ESIMERKKEJÄ TUOTOSTANNE:

20 myyjää jokainen 5 hammasharjapussia ja 5 vaihtoharjapakettia=tuottonne 1000€

20 myyjää myy jokainen 10 hammasharjapussia ja 10 vaihtoharjapakettia =tuottonne 2000€