Varainhankinta vaivattomasti ja hyvällä tuotolla!

MYYNTIVINKKEJÄ VARAINHANKINTAAN!

 

Jokainen tarvitsee hammasharjoja ja ne ovat oleellinen osa terveyttä ja hyvinvointia. Asiakkaalle voikin muistuttaa, että hammasharja on hyvä vaihtaa kolmen kuukauden välein ja että nyt on helppo laittaa koko perheen hammasharjat kerralla kuntoon.

Toffeet ovat herkullisia, kotimaisia ja suussa sulavia. Nämä Sahlman Toffeet eivät tartuu hampaisiin :) Kun olette ensin myyneet asiakkaillenne suun makeaksi toffeeta, niin on hyvä myydä heti perään hammasharjat :) Näin monet ryhmät ovat saaneet helposti lisämyyntiä.

Uskalla myydä ja kysyä; kertoa kaikille, että keräätte rahaa myymällä FaniManin hammasharjoja...toffeeta. Laittakaa sana kiertämään, facebook on hyvä apu tässä. Kerro kaikille, että myytte näitä tuotteita esim. Pallohupi -03 joukkueen turnausmatkaa varten, ja että tuotteita voi tilata sinulta tiettyyn päivään asti.

 

Myös whatsappia ja instagramia on helppo hyödyntää ja laittaa sana kiertämään teidän myyntikampanjastanne.

 

Kenelle myyn:

 

Mummut, vaarit ja muut sukulaiset:

He ostavat mielellään teiltä, koska haluavat tukea teidän joukkuettanne tai luokkaanne.

 

Ovelta ovelle:

Naapurit ja tutut asuinalueellanne haluavat varmasti tukea teitä kun kuulevat, että mihin rahat käytetään. Kannattaa mainita, että keräätte rahaa esim. luokkaretkeä tai pelireissua varten. Ovelta ovelle myytäessä on hyvä liikkua vähintään parittain ja olla kohtelias. Muistakaa sanoa ”hyvää iltaa/päivää, kertoa selvästi mitä myytte ja mihin tarkoitukseen, sekä lopuksi aina kiittää tuesta, vaikkei kauppoja syntyisikään Muista, että edustat kouluasi/seuraasi.

 

Työpaikoilla:

Vanhempien ja tuttavien työpaikoilla on helppo myydä hyvälaatuisia ja normaalihintaisia tuotteita, koska lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukeminen on lähes jokaisen sydäntä lähellä. Lasten harrastustoiminnan tukemisesta tulee ostajalle hyvä mieli. Panostus ei loppujen lopuksi ole suuri ajatellen sitä, että rahat menee hyvään tarkoitukseen.

 

Kappalemyynti:

Voitte myös myydä hammasharjoja (suositushinta 2,5 €/kpl), toffeetankoja (suositushinta 3€/kpl)  tai heijastimia (suositushinta 5 €/kpl) yksittäin, jolloin ostokynnys madaltuu, esimerkiksi myyjäisissä, turnauksissa.

ALOITA VARAINHANKINTAKAMPANJA / TILAA TÄSTÄ >>

MOTIVOINTI

 

Pitäkää mielessä yhteinen tavoitteenne/unelmanne, mitä varten keräätte rahaa. Ja tavoitetta/unelmaanne kannattaa hyödyntää myös myyntitilanteessa; kerro ostajalle minkä hyväksi saadut varat käytetään. Esim. keräämme rahaa luokamme luokkaretkeä varten, joka tehdään x paikkaan.

 

Asettakaa ryhmällenne jokin yhteinen myyntitavoite kullekin myyntikampanjalle, niin tiedätte, kuinka paljon vielä tarvitsee myydä, jotta saatte x summan rahaa.

 

Rahan kerääminen on erilaista yhdessäoloa kuin koulussa, harjoituksissa tai peleissä oleminen. Yhdessä ansaittu raha kasvattaa joukkueen tai luokan yhteishenkeä ja tavoitteen saavuttaminen yhdessä tehden on palkitsevaa.

 

Varainkeräys FaniManin kautta on hauskaa ja palkitsevaa!

ESIMERKKEJÄ TUOTOSTANNE:

20 myyjää jokainen 5 hammasharjapussia ja 5 vaihtoharjapakettia=tuottonne 1000€

20 myyjää myy jokainen 10 hammasharjapussia ja 10 vaihtoharjapakettia =tuottonne 2000€

 

ESIMERKKEJÄ TUOTOSTANNE:

20 myyjää jokainen 5 hammasharjapussia ja 5 vaihtoharjapakettia=tuottonne 1000€

20 myyjää myy jokainen 10 hammasharjapussia ja 10 vaihtoharjapakettia =tuottonne 2000€